Donderdag 9 januari organiseert V&VN Longverpleegkundigen voor het zesde jaar op rij de OSAS-nascholing. Een symposium dat is gericht op kennisdeling rondom de verpleegkundige aspecten van slaapapneu, speciaal voor slaapapneuverpleegkundigen, physician assistants en andere slaapzorgverleners.

Het programma staat in het teken van veel plenaire sessies van vooraanstaande sprekers uit verschillende disciplines met als overkoepelend thema: comorbiditeit. Hiervan is sprake als mensen naast slaapapneu – of een andere hoofddiagnose – ook te maken hebben met tenminste één andere chronische aandoening.

Westfalen Medical is sponsor van het evenement. Onze OSA-verpleegkundigen Marcel Timmerman en Karin Hogervorst draaien mee in het volledige programma en vertegenwoordigen onze organisatie vanuit een eigen stand. We kijken uit naar een leerzame dag.

08-01-2020 door Wendy Mentink

Laatste nieuws

Hoe zet u uw masker goed op?

Hoe zet u uw masker op? Veel mensen maken hiervoor gebruik van de klittenbanden, maar deze zijn bedoeld om uw masker goed af te stellen. Niet te los, omdat het...

Lees verder

Datalek bij Philips

Graag informeren wij u over het datalek dat Philips afgelopen december heeft gehad. Naar aanleiding van dit datalek hebben wij in samenwerking met Philips een brief voor u opgesteld. Op...

Lees verder