Nisita neuszalf


€8,99
29 op voorraad

Aantal
Westfalen Medical - een verademing
Totaalleverancier voor respiratoire therapieën
Ruime productkennis
UItgebreid assortiment
Contracten met alle grote zorgverzekeraars

Omschrijving

Belangrijke mededeling. Deze neuszalf is uitsluitend geschikt voor PAP-gebruikers en mag nooit in combinatie met zuurstof gebruikt worden. Neem contact op met onze customerservice voor een advies indien u zuurstof gebruikt en toch een neuszalf wenst te gebruiken.

Werking. De neuszalf ondersteunt het herstellend vermogen van het neusslijmvlies, bevochtigt het neusslijmvlies, lost korstjes in de neus op en ondersteunt beschadigd neusslijmvlies bij verkoudheid, neusbloeden en na operaties. Daarnaast voorkomt Nisita® neuszalf het contact met prikkelende stoffen zoals pollen (hooikoorts), waardoor een jeukend of branderig gevoel en niezen kunnen worden verminderd. Nisita® neuszalf kan langdurig gebruikt worden en is geschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s vanaf 0 jaar.

Dosering. Breng meerdere keren per dag in elk neusgat een zalfstreng van ca. 1 cm aan. Plaats de punt van de tube zo diep mogelijk in elk neusgat, knijp een beetje zalf uit de tube en verdeel deze, door een lichte massage van de neusvleugels, gelijkmatig op het neusslijmvlies. De Nisita neuszalf kan ook met behulp van een wattenstaafje op de binnenkant van de neus worden gestreken. De zalf moet meerdere keren per dag worden aangebracht, in het bijzonder voor het slapengaan.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing. 


Specificaties

SKU 86100520

Voor optimale ondersteuning van uw luchtwegtherapie heeft u baat bij mensen die weten hoe het werkt. Een leverancier die topproducten levert en die ook nog eens oog en oor heeft voor uw vragen en wensen. Die partij vindt u in ons. Westfalen Medical, een verademing.

Karin Hogervorst

OSA-verpleegkundige