Van harte welkom bij Westfalen Medical!

Onlangs heeft u, als CZ verzekerde, van Linde Homecare een brief ontvangen, waarin bekend is gemaakt dat Westfalen Medical de service en dienstverlening rond uw OSA-therapie op zich zal nemen. Om van onze volledige dienstverlening gebruik te kunnen maken heeft u de toestemmingsverklaring ondertekend en retour gestuurd aan Linde. Wij zullen vervolgens, op de eerste dag van de maand na ontvangst van deze verklaring door Linde, alle relevante gegevens van hen ontvangen om u als klant bij ons te registreren.

Graag stellen wij ons aan u voor.

Westfalen Medical is een toonaangevende leverancier van zuurstof-, vernevel-, PEP- en PAP-therapie en de service naar onze cliënten staat bij ons voorop. Wij richten ons daarom op het bieden van verfijnde oplossingen met hoogwaardige producten en bijbehorende diensten.

Hoe nu verder?

Zodra we van Linde Homecare uw gegevens hebben mogen ontvangen, sturen we u een informatiepakket waarin we u verwelkomen als klant. Vanaf dat moment kunt u met al uw vragen over uw therapie bij ons terecht en komt de dienstverlening door Linde Homecare te vervallen.       

Overstap.

U behoudt de apparatuur en toebehoren die Linde aan u heeft verstrekt en wij weten wanneer deze vervangen dienen te worden. In de loop van dit jaar maken wij graag een afspraak met u voor een persoonlijke ontmoeting en controle van uw apparaat. In principe hoeft u dus zelf niets te doen, tenzij u op dit moment behoefte heeft aan contact met ons.

Bereikbaarheid.

Er zit een team van enthousiaste medewerkers voor u klaar op onze afdeling customerservice OSA, die u tijdens kantooruren kunt bereiken via telefoonnummer 0570-234625. In geval van storingen kunt u via dit nummer, 7 dagen per week, 24 uur per dag, eveneens in contact komen met onze spoeddienst.

Onze visie.

Wakker, vitaal en betrokken. Zo beschrijft onze visie de manier waarop we continu bezig zijn om de kwaliteit van zorg voor onze klanten vorm te geven. Met hoogwaardige producten en uitmuntende service. Ook u mag daar in de toekomst op rekenen!